Monday 10 December 2012

APA ITU BEKAM SIHIR?

Bekam sihir adalah satu kaedah bekam darah bagi pesakit gangguan jin, titik bekam sihir di susun oleh perawat Islam yang berpengalaman dalam bidang rawatan sihir, titik bekam sihir adalah lokasi kegemaran jin dalam badan manusia.  Apabila selesai proses berbekam, pesakit akan terasa ringan dan kesakitan akibat unsur gangguan akan berkurangan sehingga 60%, InsyaAllah.

Jurubekam amatur/jurubekam baru yang tiada pengalaman dalam bidang merawat sihir adalah tidak dianjurkan membekam pesakit sihir tanpa dipantau, ini kerana serang balas sihir agak bahaya jika roh dalaman tidak kuat.  Sebelum membekam pesakit jurubekam perlu membaca ayat perlindungan seperti Kursi dan 3 Qul dan semasa proses berbekam pula hendaklah berzikir "Allah" dan perlu dibaca tanpa putus di dalam hati, InsyaAllah jurubekam akan dilindungi oleh Allah SWT.
 
Caj rawatan: 1cup=RM5
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam sahaja.

Nabi Muhammad SAW pernah bersabda: "Barangsiapa berbekam pasti mendapat rahmat dari Allah SWT" (Riwayat Ahmad dan Tabrani dari Samurah R.A.)

No comments:

Post a Comment