Monday 29 October 2012

RAWATAN BEKAM BANTU KURANGKAN BERAT BADAN


 
Pelbagai cara telah dilakukan untuk mendapatkan berat badan ideal kembali.  Pelbagai jenis senaman, bersukan, menari, yoga, kickboxing, pilates, yoga dan berbasikal jika tidak konsisten masih tetap sama hasilnya.  Selain itu masalah seperti sembelit, selera makan yang bertambah, malas bersenam kerana kepenatan dan tiada masa untuk pengurusan diri sendiri turut menjadi punca kepada masalah berat badan.

Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan bolehlah hubungi kami untuk membuat rawatan bekam overhaul yang akan membantu mempercepatkan lagi proses pengurangan berat badan dan lemak yang tersimpan di dalam darah kotor tubuh badan anda.  InsyaAllah, semoga dengan kaedah rawatan sunnah ini dapat membantu mengatasi masalah anda.

Caj rawatan bekam overhaul: RM110/22cup
Caj rawatan bekam: RM5/cup. PERCUMA 1 toner aura seri dan 1 minyak aura kasturi untuk wanita sahaja yang berbekam melebihi 10cup di Shah Alam dan PJ. 

Sabda RASULULLAH SAW: “Kesembuhan itu berada pada tiga hal, iaitu minum madu, sayatan pisau bekam dan sundutan dengan api panas (kay). Sesungguhnya aku melarang ummatku berubat dengan kay” Hadis Sahih Al-Bukhari

No comments:

Post a Comment