Monday 3 September 2012

WAJAH KUSAM TERHAPUS DENGAN RAWATAN AURA SERI

  

Bagi mereka di luar sana yang mengalami masalah wajah kusam tak bermaya, hidup tak bersemangat, hilang fokus dalam kerjaya, pelajaran, perniagaan dan juga berputus asa dalam mencari jodoh, saya syorkan anda mendapatkan rawatan aura seri dari pihak kami.

Rawatan aura seri ini menggunakan ayat suci Al Quran as-syifa yang dibacakan pada pelanggan dan bahan-bahan aura seri. Khasiat rawatan aura seri ini ialah dapat menyingkirkan segala aura negatif pada badan, tenang fikiran, menambah keyakinan diri, fokus pada kerjaya, bisnes, menyerikan wajah, meringankan jodoh, menyembuhkan santau, sihir & saka. 
Pelanggan yang inginkan rawatan ini sila bawa sebotol air mineral, 9 biji limau nipis & 9 kuntum bunga, bunga boleh berlainan jenis atau sama jenis. Caj untuk rawatan aura seri ini ialah RM50/sesi sahaja.

Firman ALLAH SWT : "Dan kami turunkan dari Al-Quran (sesuatu) yang menjadi penawar dan rahmat bagi orang yang beriman, sedangkan bagi orang yang zalim (Al-Quran itu) hanya akan menambah kerugian" AL-ISRA 82.

No comments:

Post a Comment